RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 26 » Зак Снайдер готовий представити довговолосого Супермена
19:20
Зак Снайдер готовий представити довговолосого Супермена
У фільмі "Ліга справедливості" глядачі можуть побачити оновлений образ Супермена, а саме, з довгим волоссям. Про це розповів в інтерв'ю виданню Comicbook режисер Зак Снайдер.

"Це було б здорово. Буде довше, я вважаю. У всякому разі, так в міфології", - сказав він. Відзначимо, що в коміксах Супермен після загибелі в битві з Думсдеєм дійсно повернувся з довгим волоссям і в оновленому чорному костюмі зі срібною літерою S на грудях. Сам Снайдер неодноразово підкреслював раніше в різних інтерв'ю, що йому подобається сюжетна лінія коміксу "Death and Return of Superman". Чи буде якийсь із наступних фільмів заснований саме на ній, на момент написання даної замітки не було відомо.



Нагадаємо також, що за непідтвердженою поки інформацією, проект "Ліга справедливості" не буде дилогією, як вважалося спочатку, а двома самостійними фільмами. Ключові ролі виконають Галь Гадот, Ембер Херд, Генрі Кавілл, Бен Аффлек, Емі Адамс, Джейсон Момоа, Езра Міллер, Дж.К. Сіммонс, Рей Фішер та інші актори.

​Перша картина з цієї серії буде представлена ​​глядачам в листопаді 2017 року. Другий фільм, який все ще носить назву "Ліга справедливості: Частина 2" вийде ще через два роки.
Переглядів: 1530 | Додав: Elnino | Теги: Супермен, DC, Зак Снайдер, новини, комікси | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |