RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 15 » «Загін самогубців» залишився в лідерах американського прокату
14:48
«Загін самогубців» залишився в лідерах американського прокату
Незважаючи на чималу кількість негативних відгуків як з боку критиків, так і глядачів, блокбастер «Загін самогубців» зумів в минулий уїк-енд (12-14 серпня) зберегти за собою першу сходинку в північноамериканському бокс-офісі.

Вихідні завершилися для компанії суїцидників з результатом $ 43,8 млн. Втім, хоч лідерство і залишилося за фільмом Девіда Ейра, його глядацька аудиторія просіла відразу на 67%. Для студії Warner Bros. подібна ситуація - повторення того, що раніше випробувала на собі стрічка «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості». В цілому за два тижні «Загін самогубців» має досить непогане досягнення - $ 465,4 млн, з яких $ 222,9 млн зароблені в домашньому прокаті, а $ 242,5 млн - за межами США.

Картина про компанію лиходіїв, найнятих американським урядом, стала черговим доказом того, що «Уорнер» досі не можуть знайти ідеальну формулу для свого кінематографічного всесвіту. На допомогу кинута важка артилерія - керівництво студії офіційно запустило у виробництво сиквел «Людини зі сталі», покликаний виправити ситуацію, що склалася.



Зараз «Загін самогубців» знаходиться на 11-му місці серед всіх релізів нинішнього року, і журналісти прогнозують, що стрічка Ейра завершить прокат в районі $ 550-600 млн.


За блокбастером WB в топі-5 розмістилася анімаційна стрічка «Повний розковбас», що зуміла перевершити покладені на неї сподівання. Так, дистриб'ютори пророкували картині Грега Тірнана і Конрада Вернона дебютні збори в $ 20-25 млн, а в підсумку вікенд завершився для фільму на позначці $ 33,6 млн. Прикладів для порівняння є не так вже й багато: зазвичай анімаційні комедії з рейтингом R заробляли в перші вихідні близько $ 10-13 млн, як, зокрема, «Південний Парк: Великий, довгий, необрізаний» або «Команда Америка: світова поліція».

Однак незважаючи на настільки вражаючий старт, фільм все ж отримав від глядачів середній рейтинг B на сайті CinemaScore. Професійні рецензенти були не такі скупі на позитивні відгуки, а в деяких з них навіть проскакує епітет «революційний». Критики зійшлися на тому, що «Повний разковбас» пропонує кіноманам дійсно щось нове як в сюжеті, так і в плані його подачі.



На третьому рядку розмістився ще один новачок прокату - фентезі «Дракон Піта». На відміну від «Повного розковбасу», картина Девіда Лоурі заслужила захоплені відгуки не тільки критиків, а й глядачів, однак при цьому заробила за вихідні всього $ 21,5 млн. Втім, керівництво Disney розраховує на те, що ремейк стрічки 1977 року доведеться до душі заокеанській аудиторії і в підсумку окупить свій $ 65-мільйонний бюджет.

«Дракон Піта» критики вже назвали одним з кращих ремейків останніх років. У Лоурі вийшов по-справжньому сімейний фільм, що нагадує класичні картини Мишачого будинку. Режисерові, який раніше знімав лише короткометражки і малобюджетні стрічки, вдалося наповнити своє нове творіння помітною неозброєним оком магією.



На четверту сходинку опустився новий фільм про Джейсона Борна. Третій прокатний тиждень вилився для нього в суму $ 13,6 млн. При цьому картина Пола Грінграсса втратила лише 39% своєї аудиторії - набагато менше, ніж сім днів тому. У північноамериканських кінотеатрах бойовик вже заробив $ 126,8 млн при бюджеті в $ 120 млн. Схоже, франшиза починає переборювати себе, адже основною претензією критиків стала відсутність у фільмі хоч якої-небудь новизни.



Комедії «Дуже погані матусі» вдається утримуватися на плаву навіть при наявності таких сильних конкурентів. Фільм Джона Лукаса і Скотта Мура знову дивує низьким відсотком падіння аудиторії (всього 18%) і пристойними зборами ($ 11,5 млн в третій тиждень прокату). Всього ж в скарбничці у цієї веселої стрічки зібрано $ 71,5 млн при тому, що студія STX витратила на її виробництво всього $ 20 млн.

Переглядів: 1416 | Додав: Elnino | Теги: Джейсон Борн, США, касові збори, Загін самогубців, Дракон Піта, новини, Повний розковбас | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7385
Міні чат
200
Copyright © 2015 |