RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 18 » Warner Bros. відклала прем'єру мультфільму «Лего. Фільм 2 »
13:08
Warner Bros. відклала прем'єру мультфільму «Лего. Фільм 2 »
Кіностудія Warner Bros. відклала майже на рік прем'єру анімаційного фільму "Лего. Фільм 2". Про це з посиланням на прес-реліз повідомляє видання Comicbook. Замість 18 травня 2018 року, як планувалося раніше, мультфільм буде представлений глядачам 2 лютого 2019 року.

Чим мотивуються зміни в прокатному графіку, не уточнюється. Відзначимо, що перенесення дати прем'єри "Лего. Фільму 2" відбувається не вперше. Спочатку Warner Bros. планувала випустити його в прокат в травні 2017 року.

У новому "прокатному вікні" у мультфільму поки немає прямих конкурентів. Лише через тиждень в американському прокаті заявлений інший анімаційний проект - "Губка Боб - квадратні штани 3", розрахований приблизно на ту ж глядацьку аудиторію.

Нагадаємо, що перша частина була випущена в 2014 році. Її персонажів озвучували Ліам Нісон, Вілл Феррелл, Елісон Брі, Нік Офферман, Елізабет Бенкс, Морган Фріман, Кріс Претт, Уілл Арнетт, Чаннінг Татум, Анна Фаріс і інші знаменитості.



Мультфільм був добре зустрінутий і критиками і глядачами і заробив в світовому прокаті більше 460 мільйонів доларів при досить скромному для проектів такого типу виробничому бюджеті в 60 мільйонів доларів. Практично відразу після прем'єри студія анонсувала створення сиквела.
Переглядів: 685 | Додав: Elnino | Теги: ПРЕМ'ЄРА, новини, Лего. Фільм 2, мультфільм, Warner Bros, Дата | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |