RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Листопад » 19 » Warner Bros. купила студію Machinima
12:33
Warner Bros. купила студію Machinima
Компанія Warner Bros. купила студію Machinima. Про це повідомляє видання TheWrap.

Концерн раніше вже співпрацював з Machinima для створення, наприклад, серіалу "Смертельна битва: Спадщина", який грунтується на однойменній грі 90-х років. Всі серії були доступні для перегляду ексклюзивно на каналі студії Machinima на YouTube. Також спільним проектом стали два сезони анімаційного серіалу "Ліга Справедливості", який оповідає про супергероїв, створених компанією DC Entertainment.



"Machinima" серйозний постачальник геймерского і фандомного контенту, який бере велику участь в житті аудиторії, яка в свою чергу любить наші ігри, фільми і телевізійні шоу. Ця студія виробляє продукт високої якості, і ми разом спробуємо досягти нових висот, працюючи над новими проектами з нашими франшизами ", - сказав президент компанії Warner Bros. Digital Networks Крейг Ханегс.

Нагадаємо, що студія Machinima спочатку займалася зйомкою різних відеороликів з комп'ютерних ігор, які принесли їй популярність на YouTube. З моменту заснування в студію було інвестовано 92 млн доларів, частина з яких була отримана від компанії Warner Bros.

Деякий час назад вартість студії дорівнювала приблизно 100 мільйонам доларів, але Warner Bros. цілком так і не розкрила суму угоди. Однак, за даними видання TheInformation, ціна восени 2016 року сягнула 250 мільйонів доларів.
Переглядів: 914 | Додав: Elnino | Теги: machinima, кіно, Warner Bros., студія, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |