RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 27 » Warner Bros. хоче доручити «Акіру» Джастіну Ліну
12:02
Warner Bros. хоче доручити «Акіру» Джастіну Ліну
Кіностудія Warner Bros. не відмовилася остаточно від своїх планів екранізувати популярну японську мангу "Акіра". У всякому разі, про це свідчать триваючі пошуки режисера для повнометражного фільму за мотивами коміксу.

Як свідчить видання ScreenRant, студія намагається залучити до роботи творця декількох епізодів "Форсажу" Джастіна Ліна. Дія манги, яка раніше вже ставала основою для анімаційного фільму, відбувається після Третьої світової війни. У центрі сюжету байкер на ім'я Тецуо, який стикається з дивною дитиною-мутантом, і стає володарем нелюдських здібностей. Незабаром Тецуо виявляється в полі зору військових, які, побоюючись, що він може стати причиною катаклізму, влаштованого одного разу іншим молодим чоловіком на ім'я Акіра, намагаються ізолювати його.



Нагадаємо, що Warner Bros. намагалася приступити до екранізації "Акіри" протягом багатьох років. Якийсь час вважалося, що головна роль буде доручена Гаретту Хедлунду, знайомого глядачам за фільмом "Трон: Спадщина". Однак в 2012 році студія згорнула всі роботи в рамках проекту.

Що стосується Джастіна Ліна, то Warner Bros. має намір доручити режисерові і інший кінопроект - "Космічний джем 2", який стане продовженням популярної комедії.
 
Переглядів: 696 | Додав: Elnino | Теги: кіно, екранізація, Warner Bros., Джастін Лін, АКІРА, новини, манга | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |