RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 27 » Walt Disney представить чорношкірого Санта Клауса
11:31
Walt Disney представить чорношкірого Санта Клауса
Кіностудія Walt Disney анонсувала зйомки різдвяної казки, використавши в якості назви першу сходинку популярної святкової пісні "Jingle Bells" - "Dashing Through the Snow". Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Сюжет будуватиметься навколо нью-йоркського детектива, який буквально пропадає на роботі, і в результаті втрачає зв'язок зі своїм сином. Єдиний, хто може відновити їхні стосунки, - справжній Санта Клаус, який змусить головного героя знову повірити в чудеса.



Примітно, що роль Санти запропонована популярному чорношкірому коміку Кевіну Харту, в активі якого такі комедії, як "Півтора шпигуна", "Тримайся!" і багато інших. Стверджується, що проект буде заснований на оригінальних ідеях Скотта Розенберга, а сценарій підготує Роб Барнетт.

На момент написання даної замітки у картини ще не було режисера, і студія Walt Disney мала намір вирішити це питання найближчим часом. Очікується, що зйомки комедії стартують в першій половині 2017 року. Можливий прокатний графік поки не уточнювався.

Нагадаємо, що в 2017 році вийде фантастичний фільм "Джуманджі", в якому Кевін Харт зіграв одну з ключових ролей.
Переглядів: 699 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Санта клаус, Кевін Харт, Dashing Through the Snow, новини, walt disney | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |