RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 10 » Walt Disney доручить Гаю Річі фільм «Аладдін»
23:41
Walt Disney доручить Гаю Річі фільм «Аладдін»
Компанія Walt Disney продовжує поповнювати список ігрових фільмів, заснованих на її анімаційній класиці. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter наступним в черзі знаменитий мультфільм "Аладдін", режисерський пост проекту запропоновано Гаю Річі.

Ден Лін, який працював з Річі над фільмом "Шерлок Холмс" стане продюсером картини, а сценарій підготує Джон Огаст, в активі якого такі проекти, як "Труп нареченої" і "Франкенвіні". Стверджується, що ігровий фільм буде містити деякі знайомі глядачам оригінального мультфільму музичні композиції. Терміни робіт і можливий прокатний графік на момент написання даної замітки не уточнювалися.



Нагадаємо, що "Аладдін" був випущений на екрани в 1992 році. В озвучуванні персонажів брали участь Скотт Венгер, Робін Вільямс, Лінда Ларкін, Джонатан Фріман, Френк Велкер, Гілберт Готтфрід, Дуглас Сил, Джим Каммінгс, Дерек Джекобі, Корі Бертон і інші актори.

Виробничий бюджет "Аладдіна" склав всього 28 мільйонів доларів, а світові касові збори перевищили 500 мільйонів доларів, що дозволило мультфільму стати найкасовішим кінопроектом року. Він відзначений багатьма престижними професійними нагородами, в тому числі двома статуетками "Оскар".
Переглядів: 721 | Додав: Elnino | Теги: Аладдін, Гай Річі, фільм, новини, walt disney | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |