RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 10 » Він Дізель і Дуейн Джонсон посварилися на зйомках "Форсажу 8»
21:22
Він Дізель і Дуейн Джонсон посварилися на зйомках "Форсажу 8»
Конфлікт, що розгорався протягом зйомок бойовика "Форсаж 8"  між Двейном Джонсоном і Віном Дізелем переріс у відверту сварку. Про це з посиланням на свої джерела в знімальній групі повідомляє видання TMZ.

Саме цим пояснюється незвично різкий коментар Джонсона на його офіційній сторінці в Facebook, в якому він звинуватив неназваних колег по проекту в непрофесіоналізмі.

"Мої партнери жіночої статі просто дивовижні і я дуже люблю їх. Що стосується колег чоловічої статі, то тут все інакше. Деякі поводяться як справжні чоловіки і професіонали, деякі - ні. Останні занадто боягузливі, щоб якось виправити становище. Солодкі попки . Коли ви побачите цей фільм в наступному квітні і подумаєте, що я не граю в деяких сценах, а моя кров кипить по-справжньому, ви матимете рацію ", - написав він.



Анонімні інформатори стверджують, що настільки образливий висновок Джонсон дозволив собі на адресу саме Віна Дізеля, який був одним з продюсерів "Форсажу 8" і приймав рішення, які не влаштовували Джонсона.

Протистояння досягло тієї межі, що робота на знімальному майданчику виявилася фактично замороженою. Стверджується, що Дізель і Джонсон домовилися про спеціальній зустрічі, щоб спробувати врегулювати всі протиріччя. Про їх результати нічого не повідомлялося.
Переглядів: 824 | Додав: Elnino | Теги: Дуейн Джонсон, зірки, скандал, Сварка, Форсаж 8, Він Дізель | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |