RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 14 » Вчені назвали Бетмена найслабшим з супергероїв
14:07
Вчені назвали Бетмена найслабшим з супергероїв
Вчені з британського Університету Лестера провели масштабне дослідження, метою якого стало складання рейтингу наймогутніших і найслабших супергероїв з коміксів. Його результати опубліковані на офіційному сайті навчального закладу.

Детальна оцінка здібностей і використовуваного обладнання дозволили встановити, що найгіршим з супергероїв є Бетмен, у якого практично немає шансів вижити через швидкість його переміщень під час польотів і затяжних стрибків.



Самою руйнівною силою володіє ватажок Нелюдів з коміксів Marvel на прізвисько Чорний Грім. Маніпулюючи своїм голосом, він з легкістю може знищувати цілі планети. Він також вміє керувати матерією на молекулярному рівні.
Значними силами також володіють Росомаха, Містік і Тор. Перший має унікальну здатність до регенерації, яка робить його практично невразливим, друга - маніпулює генами, третій має здатність акумулювати і вивергати потоки енергії.

Але наймогутнішим за сукупністю ознак є Супермен, оскільки володіє високою щільністю м'язової тканини і виробляє руйнівні Супер Спалахи, пропускаючи енергію крізь кожну клітину свого тіла.

Дослідження тривало з 2009 по 2016 рік.
Переглядів: 691 | Додав: Elnino | Теги: Супермен, Супергерої, дослідження, новини, Чорний Грім, комікси, бетмен, вчені | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7384
Міні чат
200
Copyright © 2015 |