RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 23 » Universal покликала Дуейна Джонсона в нову версію «Людини-вовка»
16:32
Universal покликала Дуейна Джонсона в нову версію «Людини-вовка»
Кіностудія Universal Pictures прагне укомплектувати акторський склад нової версії фільму жахів "Людина-вовк". Як повідомляє з посиланням на свої джерела видання Deadline, пропозицію зіграти головну роль направлено Дуейну Джонсону ("Розлом Сан-Андреас").

Про реакцію самого Джонсона на момент написання даної замітки не було відомо. Відзначимо, що Джонсон один з найбільш затребуваних голлівудських акторів сучасності, і в його активі значиться велика кількість перспективних кінопроектів.



Зокрема, 22 червня 2016 року стало відомо про його участь в екранізації ще не виданої графічної новели "Син Шаоліня", якою буде займатися студія Sony Pictures. Також йому належить зніматися в наступних частинах франшизи "Форсаж", а можливо, і в спін-оффі, присвяченому його герою з цієї серії.

Нагадаємо також, що студія Universal вже робила спробу зняти нову версію свого класичного фільму. У 2010 році нею був представлений фільм "Людина-вовк", в якому головні ролі зіграли Ентоні Хопкінс, Емілі Блант, Бенісіо Дель Торо, Хьюго Вівінг, Джеральдін Чаплін, Арт Малік та інші відомі актори.

Карина не користувалася успіхом у глядачів. При виробничому бюджеті в 150 мільйонів доларів вона заробила в прокаті лише 142 мільйони доларів.
Переглядів: 709 | Додав: Elnino | Теги: Universal, Людина-вовк, кіно, Дуейн Джонсон, новини, 2018 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |