RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 17 » У «Стрілі» з'явиться Лінчуватель
16:24
У «Стрілі» з'явиться Лінчуватель
У Олівера Куїна з'явиться новий союзник. Як повідомляє видання Deadline, Джош Сегарра ( "Поліція Чикаго") отримав роль Едріана Чейза, нового окружного прокурора Стар Сіті і союзника його мера Олівера Куїна (Стівен Амелл), який має намір очистити вулиці від злочинності законним шляхом в п'ятому сезоні серіалу "Стріла".

Едріан Чейз відомий під ім'ям Лінчуватель вперше з'явився у другому випуску "New Teen Titans Annual" в 1983 році. Окружний прокурор Нью-Йорк Сіті, чию сім'ю вбили бандити, шукав справедливості власними методами. У коміксах під ім'ям Лінчуватель діяло кілька персонажів. Один з них має відношення до Дефстроука (Ману Беннетт), головного персонажа другого сезону "Стріли". У продюсерів супергероїчних шоу The CW є тенденція комбінувати матеріал з різноманітних коміксів DC і адаптувати його, створюючи нових персонажів для своїх серіалів.

Роль Сегарра буде регулярною, як і у Ечо Келлума (доктор Кертіс Холт), чия участь раніше була повторюваною.



З недавніх робіт Сегарра - участь в комедії Джудда Апатоу "Дівчина без комплексів" і серіалі USA Network "Сирени". Актор, випускник нью-йоркської школи Tisch School of the Arts, зайнятий в бродвейських постановках.
Переглядів: 736 | Додав: Elnino | Теги: серіал, DC, CW, Джош Сегарра, Стріла, Лінчуватель, новини, комікси | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |