RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 16 » У сиквелі «Дуже дивних справ» з'являться нові герої
13:26
У сиквелі «Дуже дивних справ» з'являться нові герої
У другому сезоні серіалу Метта і Росса Дафферів "Дуже дивні справи" відбулося поповнення акторського складу. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, регулярні ролі в науково-фантастичному телепроекті отримали Седі Сінк ( "Американці") і Дакре Монтгомері ( "Могутні рейнджери"). Також оголошено, що Джо Кірі (Стів Харрінгтон) і Ной Шнапп (Уілл Байєрс) з акторів з повторюваними ролями "доросли" до регулярних.

Сінк зіграє Макс, впевнену в собі дівчинку, чий зовнішній вигляд і повадки говорять про те, що характер у неї швидше чоловічий, ніж жіночий. У неї складна історія, і вона зазвичай ставиться з підозрою до оточуючих її людей.



Монтгомері дісталася роль Біллі, самовпевненого і розкішного старшого брата Макс. Він відбиває дівчат у хлопців, любить змагатися в тому, хто кого переп'є і водить чорний Camaro. За його зовнішньою харизмою ховається дика і непередбачувана натура.

Деталі, що стосуються другого сезону драми, яка розгортається в 80-х, не розкриваються, але про те, що в продовженні з'являться три нових персонажа, було оголошено ще на початку вересня 2016 року.

"У другому сезоні з'явиться кілька дуже цікавих персонажів, але головними дійовими особами, без сумніву, залишаться наші старі герої", - сказав в заяві виконавчий продюсер Шон Леві.
 
Переглядів: 735 | Додав: Elnino | Теги: серіал, сиквел, Дакре Монтгомері, Седі Сінк, 2 сезон, новини, Дуже дивні справи | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |