RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 7 » У серіалі «Супердівчина» з'явиться Супермен
19:27
У серіалі «Супердівчина» з'явиться Супермен
У серіалі "Супердівчина", який раніше належав каналу CBS, буде представлений легендарний герой DC Comics Супермен, коли шоу повернеться з другим сезоном восени на канал The CW. Супермен з'явиться на самому початку другого сезону, коли буде відвідувати свою кузину Кару (Мелісса Беноіст) в Нешінал Сіті. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, на момент написання новини на роль Супермена проводиться кастинг.

"Грег Берланті, Елі Адлер і я шалено раді привітати Кларка Кента і його не менш відоме альтер его в світі Супердівчину - сказав у своїй заяві виконавчий продюсер серіалу Ендрю Крейсберг. - Супермен з'явиться в двох перших епізодах нового сезону, а ми з нетерпінням будемо чекати того, хто наступним приміряє червоний плащ! ".



Юний Кал-Ел у виконанні Деніела Дімаджіо вже фігурував в першому сезоні в спогадах Кари про життя на Криптоні, але в другому сезоні персонаж буде дорослою людиною, якого світ вже пізнав як Супермена.

Таким чином, Супермен повертається на канал The CW. Нагадаємо, що телемережа з 2006 по 2011 рік транслювала популярний містичний серіал "Таємниці Смолвіля", в якому розповідалося про юність персонажа і його перетворення в супергероя. Головну роль виконував Том Веллінг.
Переглядів: 694 | Додав: Elnino | Теги: Супермен, серіал, DC, CW, новини, Супердівчина, комікси | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |