RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 24 » У ремейку «Знайти коротуна» призначені виконавці головних ролей
21:30
У ремейку «Знайти коротуна» призначені виконавці головних ролей
Телемережа Epix знайшла виконавців головних ролей у телевізійній версії фільму "Знайти коротуна", заснованого в свою чергу на однойменному романі Елмора Леонарда. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, на головні ролі затверджені Рей Романо ( "Вініл") і Кріc О`Дауд ( "Айтішники"), які зіграють персонажів Джина Хекмена і Джона Траволти з повнометражного фільму 1995 року.

Сюжет похмурої комедії розгортається навколо Майлза Дейлі (О`Дауд), який працює м'язами і кулаками на смертельно небезпечне кримінальне угрупування в Неваді. Заради своєї дочки Майлз хоче змінити професію і стати продюсером, відмивши гроші в Голлівуді. Але злочинне минуле не хоче відпускати Майлза і слідує за ним в Лос-Анджелес. Романо зіграє Ріка, продюсера низькопробних фільмів, який стає партнером Майлза і його провідником в лабіринтах Голлівуду.



Деві Холмс ( "Безстидники") адаптував проект для телевізійного формату і візьме на себе обов'язки виконавчого продюсера. Виробництво Десятисерійної комедії почнеться цієї осені, а дебют на Epix відбудеться влітку 2017 року.

​Повнометражний фільм висувався в трьох номінаціях на премію "Золотий глобус 1996 року", і одну з нагород отримав Траволта.
Переглядів: 597 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Знайти коротуна, Рей Романо, Кріс О'дауд, ремейк, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |