RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 10 » У Кетрін Уотерстон буде ключова роль у фільмі «Чужий: Заповіт»
20:45
У Кетрін Уотерстон буде ключова роль у фільмі «Чужий: Заповіт»
Цікаві відомості, що стосуються героїні актриси Кетрін Уотерстон з фільму "Чужий: Заповіт" повідомляє видання ComicBook. За відомостями анонімних джерел, вона зіграє матір Елен Ріплі, і саме таким чином проект буде пов'язаний з оригінальною картиною "Чужий".

Інформатори особливо підкреслюють, що, незважаючи на значущість персонажа для всієї франшизи, партія Уотерстон не буде головною, так як у фільмі "Чужий: Заповіт" не акцентується увага на якомусь одному герої, адже важливий весь ансамбль.



Відзначимо, що раніше був представлений кадр зі знімального майданчика картини, що відобразив героїню Уотерстон. У її зовнішності дійсно вгадується образ Еллен Ріплі. Природно, ця інформація не підтверджена офіційно і може поки розцінюватися лише як слух.

У фільмі також знімалися Майкл Фассбендер, Біллі Крадап, Джуссі Смоллетт, Денні МакБрайд, Деміан Бішір, Каллі Ернандес, Кармен Еджого, Емі Саймец, Бенжамін Рігбі і інші актори. У центрі сюжету екіпаж космічного корабля "Заповіт", який прибуває до віддаленої планети і виявляє на ній андроїда Девіда, єдиного вцілілого члена екіпажу "Прометея".

Фільм буде представлений глядачам в серпні 2017 року. Очікується, що з "Чужим" він буде пов'язаний ще кількома продовженнями.
Переглядів: 980 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Прометей 2, Кетрін Уотерстон, новини, Чужий: Заповіт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |