RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 26 » У «Дні незалежності 3» дія відбуватиметься в космосі
19:28
У «Дні незалежності 3» дія відбуватиметься в космосі
Дія третьої частини фільму "День незалежності" відбуватиметься в глибокому космосі. Про це розповів в інтерв'ю виданню Empire Online режисер Роланд Еммеріх.

"У майбутньому у нас запланована міжзоряня подорож. Приблизно через пару років після подій другої частини. Я б хотів, щоб в ньому взяла участь група молодих героїв у супроводі Джеффа Голдблюма і Брента Спінера. Було б забавно знову звести всіх цих персонажів ", - сказав він.



Еммеріх підкреслив, що не має наміру довіряти постановку картини іншому режисерові. "Ніколи не дозволю комусь зняти цей фільм", - додав він.
За словами режисера, земляни зможуть відтворити один з кораблів прибульців і відправитися до "червоточини в просторі", яка і дозволить їм відправитися до іншого світу. "Це буде класична космічна пригода, але в той же час фільм буде про Землю. У нас є чудові ідеї на цей рахунок", - сказав він.

Варто відзначити, що фільм "День незалежності 2: Відродження" вельми слабо стартував на батьківщині. Очікується, що до кінця перших вихідних його збори в Північній Америці не перевищать 45 мільйонів доларів, тобто картина заробить в прем'єрний уїк-енд менше, ніж оригінальний фільм 1996 року.
Переглядів: 1119 | Додав: Elnino | Теги: Роланд Еммеріх, кіно, новини, День незалежності 3 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |