RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Листопад » 11 » Творці «Фантастичних звірів» покажуть закоханого Дамблдора
20:03
Творці «Фантастичних звірів» покажуть закоханого Дамблдора
У п'ятисерійному проекті "Фантастичні звірі і де їх шукати" буде приділений час сексуальним вподобанням майбутнього керівника Хогвартса Дамблдора, який, як випливає з висловлювань Дж. К. Роулінг був геєм. Як повідомляє видання Variety, про це розповіла сама письменниця на прес-конференції, присвяченій виходу першої серії циклу. 

"Я не відчуваю ніякого дискомфорту, відповідаючи на подібні питання, - заявила Роулінг. - Хочу підкреслити, що в п'яти серіях буде багато одкровень з приводу його взаємин. Ви ж побачите Дамблдора в молодості, а його молодість була дуже тривожною. Це буде період, в якому відбувалося формування його особистості. в тому числі і його сексуальності. Так що стежте за цим ", - сказала вона. 



Нагадаємо, що в 2007 році письменниця повідомила в одному з інтерв'ю, що Албус Дамблдор гомосексуаліст і, найімовірніше, був в молодості закоханий у свого друга Гріндевальда. "Тим гірше було для нього дізнатися, яким насправді був його друг, - сказала тоді Роулінг. - Це в деякій мірі служить виправданням для Дамблдора, так як любов може засліплювати". 

Фільм "Фантастичні звірі і де їх шукати " вийде в прокат 18 листопада 2016 року. Сиквел вийде ще через два роки.
Переглядів: 830 | Додав: Elnino | Теги: Дамблдор, Дж. К. Роулінг, новини, Фантастичні звірі і де їх шукати | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |