RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 14 » Третю частину «Залізного неба» знімуть в Китаї
23:54
Третю частину «Залізного неба» знімуть в Китаї
Третя серія популярної фінської чорної комедії "Залізне небо" буде знята у співпраці з китайською компанією Shandong Jiabo Culture Development Co. і, відповідно, більшою мірою орієнтована на китайський кіноринок. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Постановником картини з робочою назвою "Залізне небо: Ковчег" знову стане Тімо Вуоренсола, який зняв перші дві серії. Очікується, що бюджет проекту буде істотно більше, ніж у попередніх частин, до того ж його прокатом займеться один з найбільших китайських дистриб'юторів. Глядачі побачать "Залізне небо 3" не раніше 2018 року.



"Китайський кіноринок зростає швидше, ніж будь-який інший в світі, і вже в найближчі роки він стане більше американського. Тому ми розглядаємо це співробітництво як можливість перетворити" Залізне небо "в дійсно всесвітній бренд", - прокоментував угоду продюсер картини Теро Каукомаа.

Нагадаємо, що перша серія "Залізного неба" стала справжньою сенсацією в 2012 році. У ній розповідалося про напад на Землю нацистів, які після поразки Третього рейху сховалися на зворотному боці Місяця. Як перша, так і друга частини фінансувалися методом краудфандінга із залученням коштів самих творців.
Переглядів: 721 | Додав: Elnino | Теги: китай, ковчег, зйомки, новини, Залізне небо 3 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |