RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 15 » Третій сезон «Родоводу» буде заключним
11:12
Третій сезон «Родоводу» буде заключним
"Родовід" перерветься. Третій сезон сімейної драми з Кайлом Чандлером в головній ролі буде заключним. Серіал виробництва Sony Pictures Television був продовжений в липні поточного року на третій сезон. На момент продовження потоковий сервіс Netflix офіційно не планував завершувати шоу третім сезоном. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Проте за відомостями джерел видання, Netflix спочатку повідомив Sony про те, що майбутній сезон, який дебютує в 2017 році, буде заключним. Потоковий сервіс також скоротив кількість епізодів з 13-ти до 10-ти і урізав ліцензійні виплати. Обидві компанії заперечують наявність конфлікту між ними. Поки неясно, чи буде Sony пропонувати потенційні майбутні сезони "Родоводу" іншим покупцям.



Творці серіалу і його виконавчі продюсери Гленн Кесслер, Деніел Зелман і Тодд А. Кесслер озвучували бажання зняти п'ять або шість сезонів драми.

Закриття оригінального шоу не типово для Netflix. Крім скасування після третіх сезонів норвезької кримінальної драми "Ліллехаммер" і хоррора "Хемлок Гроув" потоковому сервісу, чия лінійка оригінальних серіалів з п'яти в 2013 році збільшилася до тридцяти, доводиться приймати непрості "кадрові" рішення.
Переглядів: 740 | Додав: Elnino | Теги: серіал, NetFlix. Sony, 3 сезон, новини, Родовід | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |