RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 25 » Тизер «Красуні і чудовиська» виявився популярнішим ролика «Зоряних воєн 7»
20:38
Тизер «Красуні і чудовиська» виявився популярнішим ролика «Зоряних воєн 7»
Перший тизер фільму студії Walt Disney "Красуня і чудовисько" встановив новий абсолютний рекорд за кількістю переглядів за 24 години. Як повідомляє видання The Wrap, ролик тривалістю в одну хвилину 30 секунд подивилися 91,8 мільйона разів.

Раніше найкращий результат продемонстрував інший проект студії - фільм "Зоряні війни: Епізод 7 - Пробудження Сили", другий тизер якого залучив 88 мільйонів переглядів на добу. Далі в рейтингу розташувалися трейлери фільмів "Перший месник 3: Протистояння" (61 мільйон переглядів), перший тизер "Зоряних воєн 7" (55 мільйонів переглядів) і "Месники 2: Ера Альтрона" (34 мільйони переглядів).

Експерти пояснюють феноменальний попит на ролик "Красуні і чудовиська" величезною популярністю виконавиці головної ролі Емми Уотсон в соціальних мережах. Тільки на офіційній сторінці в Facebook у актриси більше 33 мільйонів підписників, а на сторінці в Twitter - 21 мільйон підписників. Це більше, ніж у всіх виконавців головних ролей "Зоряних воєн 7" разом узятих.

Нагадаємо, що в картині також знімалися Ден Стівенс, Еван МакГрегор, Люк Еванс, Gugu Mbatha-Raw, Емма Томпсон, Стенлі Туччі, Йен Маккеллен, Джош Гад, Кевін Клайн, і інші актори. Фільм вийде в прокат 16 березня 2017 року.
Переглядів: 722 | Додав: Elnino | Теги: перегляди, кіно, Красуня і чудовисько, новини, walt disney, тизер | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |