RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 31 » Тейлор Кітч зіграє лідера культу Девіда Кореша
09:45
Тейлор Кітч зіграє лідера культу Девіда Кореша
Компанія Weinstein Television оголосила про початок роботи над серіалом з обмеженою кількістю епізодів "Waco", заснованого на реальній історії - облозі ранчо, що належить релігійному культу "Гілка Давидова" в Уейко, Техас, що закінчилася трагедією. Джон Ерік Даудл зніме серіал за сценарієм, який напише в співавторстві зі своїм братом Дрю Даудл ( "Виходу немає"). Майкл Шеннон ( "Підпільна імперія") і Тейлор Кітч ( "Звичайне серце") призначені виконавцями головних ролей. Шеннон зіграє ведучого переговірника ФБР Гері Ноеснера, а кітч дісталася роль сумнозвісного лідера релігійного культу Девіда Кореша. Брати Даудл, Шеннон і Кітч розділять обов'язки виконавчих продюсерів серіалу про події, що відбулися в 1993 році. Про це повідомляє видання ComingSoon.



У лютому 1993 року Бюро алкоголю, тютюну, вогнепальної зброї і вибухових речовин (ATF) ініціювало рейд на ранчо "Маунт Кармел", що належить секті "Гілка Давидова" в Уейко. Згідно з отриманою бюро інформацією, жителі ранчо були запідозрені в порушенні збройового законодавства. Рейд швидко переріс в перестрілку між ФБР, ATF і "давидіанцями", а далі - в облогу, що тривала 51 день і завершилася пожежею, в результаті якої на ранчо загинуло близько 80-ти членів секти, включаючи дітей.

​Серіал, який Weinstein Television почне пропонувати телемережам в наступному місяці, буде заснований на двох біографіях: "A Place Called Waco" Девіда Тібодо, одного з дев'яти уцілілих сектантів, і "Sinful Messiah", написаної спеціальним агентом ФБР Гері Ноеснером. Таким чином, події, що відбулися більше 25-ти років тому, будуть викладені з двох точок зору
Переглядів: 652 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Девід Кореш, Waco, новини, Тейлор Кітч | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |