RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Листопад » 16 » Syfy зніме серіал за романом Роберта Хайнлайна «Чужинець у чужій країні»
18:21
Syfy зніме серіал за романом Роберта Хайнлайна «Чужинець у чужій країні»
Paramount TV і Universal Cable Productions займуться адаптацією науково-фантастичного роману Роберта Хайнлайна "Чужинець у чужій країні" в форматі серіалу для каналу Syfy. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

У романі 1961 року видання розповідається про Валентайна Майкла Сміта, молоду людину, народжену на Марсі виховану марсіянами, і яка повернулася на Землю. У книзі описується його взаємодія з земною культурою і її подальше можливе перетворення.

Обов'язки виконавчих продюсерів розділять між собою представники компаній Mythology Entertainment, Scott Rudin Productions і Vecchio Entertainment Бред Фішер, Джеймс Вандербілт, Вільям Шерак, Скотт Рудін, Гарретт Баш, Елі Буш і Джо Веччіо.



"Для мене" Чужинець у чужій країні "не просто шедевр в жанрі наукової фантастики це моя улюблена книга, - сказала в своїй заяві голова NBCUniversal Cable Entertainment Бонні Хаммер. Історія, розказана в романі, вічна і як не можна краще відображає реалії сьогоднішнього дня . Як фанат, я з нетерпінням чекаю першокласного серіалу, який, безумовно, стане подією на ТБ ".

Syfy продовжує розширювати лінійку своїх науково-фантастичних проектів. На момент написання замітки йде робота над драмою "Криптон" (приквел до історії про Супермена); і пілотами до потенційних серіалів "The Machine" (ремейк однойменного фільму), "The Haunted" і "Happy" (екранізація графічного роману Гранта Моррісона).
Переглядів: 809 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Syfy, новини, Роберт Хайнлайн, Чужинець у чужій країні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7384
Міні чат
200
Copyright © 2015 |