RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 17 » Syfy зніме пілот за коміксом про найманого вбивцю і уявного синього коні
12:22
Syfy зніме пілот за коміксом про найманого вбивцю і уявного синього коні
Канал Syfy замовив виробництво трьох пілотів: до драми про штучний інтелект "The Machine", заснованої на однойменному фільмі 2013 року "Машина"; до надприродної хоррор-драми "The Haunted"; і до серіалу "Happy!", в основу якого ляже однойменна графічна новела Гранта Моррісона і Даріка Робертсона. Про це повідомляє видання Deadline.

Сюжет "The Machine" розгортається в світі, який перетворюється з появою штучного інтелекту. Проект досліджує епічний конфлікт між людиною і технологією на прикладі життів і мотивів шести взаємопов'язаних персонажів, кожен з яких має ключ до перемоги або краху людства. Режисер "Машини" Карадог В. Джеймс призначений виконавчим продюсером пілота разом з продюсером фільму Джоном Гіва-Аму.

Хоррор з елементами надприродного "The Haunted" розповість про чотирьох братів-сестер, які возз'єдналися після смерті їх батьків. У міру того як вони намагаються вирішити давні протиріччя і налагодити відносини один з одним, вони розуміють, що повинні зустрітися віч-на-віч з примарами зі свого минулого в буквальному сенсі слова, щоб вціліти. Нога Ландау ( "Чарівники") написав сценарій до пілота і розділить обов'язки виконавчого продюсера з Джеймсом Фреем і Тоддом Коеном ( "Американська готика").

Головний герой "Happy!" - Люблячий випити колишній корумпований коп Нік Сакс, який став найманим вбивцею. Він живе в світі бездушного сексу, вбивств і зради. Але одного разу все змінюється, коли він зустрічає уявного синього коня з крилами, "безжально позитивного". Моррісон і Брайан Тейлор ( "Адреналін") напишуть сценарій і розділять обов'язки виконавчих продюсерів. Тейлор також зніме пілот.

Переглядів: 969 | Додав: Elnino | Теги: The Haunted, серіал, пілот, Syfy, Happy!, новини, машина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |