RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 9 » Syfy продовжив серіал «Чарівники» на другий сезон
18:16
Syfy продовжив серіал «Чарівники» на другий сезон
Канал Syfy продовжив свій новий серіал "Чарівники" на другий сезон, який буде складатися з тринадцяти епізодів і вийде в 2017 році. Про це повідомляє видання ComingSoon.

Виробництвом серіалу займається студія Universal Cable Productions, а функції виконавчих продюсерів між собою ділять Джон Макнамара, Сера Гембл, Генрі Алонсо Майерс, Майкл Лондон і Дженіс Вільямс. Засновані на однойменному бестселері Льва Гроссмана, "Чарівники" транслюються по понеділках на Syfy, і на момент написання замітки вийшло вже чотири епізоди.

"Завдяки нашій талановитій творчій команді виконавчих продюсерів і партнерів з Universal Cable Productions," Чарівники "стали обговорюваних хітом, який зачарував шанувальників роману, а також залучає на Syfy молоду аудиторію", - зазначив у своїй заяві президент Syfy & Chiller Дейв Хау.



Перші три епізоди серіалу з урахуванням трьох днів перегляду привернули увагу 1,7 мільйона чоловік, з яких 853 тисячі належать важливій для рекламодавців групі глядачів від 18 до 49 років. Також Syfy підкреслює, що драма популярна у тих, кому від 18-ти до 34-х років.

Головний герой серіалу Квентін (Джейсон Ральф) отримав запрошення стати студентом секретного факультету чарівництва і магії Університету Нью-Йорка. Він і його нові приятелі незабаром розуміють, що чарівний світ, про який вони читали в дитинстві, існує насправді. У серіалі також знімаються Стелла Маїв, Олівія Тейлор Дадлі, Хейл Ейплмен, Арджун Гупта і Саммер Бішіл.
Переглядів: 1468 | Додав: Elnino | Теги: 2 сезон, серіал, Волшебники, Чарівники, Syfy, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |