RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 14 » Syfy продовжив бойовик «Ван Хелсінг» на другий сезон
15:06
Syfy продовжив бойовик «Ван Хелсінг» на другий сезон
Після виходу в ефір всього чотирьох епізодів нового хоррор-бойовика "Ван Хелсінг" канал Syfy продовжив серіал на другий сезон. Виробництво, яке складається з тринадцяти епізодів другого сезону почнеться в січні 2017 року. Про це з посиланням на компанію-виробника Nomadic Pictures і дистриб'ютора Dynamic Television повідомляє видання Deadline.

"Для Ванесси, її друзів і ворогів у нас є прекрасний і страхітливий план, - сказав у своїй заяві сценарист і шоураннер проекту Ніл ЛаБут. - Я думаю, цей світ і сама історія можуть існувати роки, і я натхненний і вдячний каналу Syfy за надану нам довіру - оповідачам, акторам, команді ".



Після катастрофічного виверження вулкана, вцілілі вампіри, що жили під землею, спрямовуються в темне, заповнене попелом небо, щоб підкорити Америку. Ванесса Ван Хелсінг (Келлі Овертон), нащадок легендарного роду мисливців за вампірами, приходить до тями після трирічної коми і з'ясовує, що вона не тільки невразлива для кровожерливих хижаків, але також здатна повертати їм їх людську сутність.

"Ван Хелсінг" являє собою нову версію безсмертного бренду "Дракули". Головні ролі в серіалі виконують Джонатан Скарф, Крістофер Хейєрдал, Девід Кабітт, Вінсент Гейл, Рукія Бернард, Трезза Махоро, Алекс Пауновіч, Лаура Меннелл, Тім Гіні і Пол Йоханссон.
Переглядів: 768 | Додав: Elnino | Теги: 2 сезон, серіал, Syfy, новини, Ван Хелсінг | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |