RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 26 » Стали відомі назви двох епізодів четвертого сезону серіалу «Шерлок»
12:24
Стали відомі назви двох епізодів четвертого сезону серіалу «Шерлок»
Стали відомі назви двох перших епізодів четвертого сезону британського серіалу "Шерлок", який вийде на BBC One у 2017 році - "The Six Thatchers" і "The Lying Detective". Бенедикт Камбербетч, який взяв участь в конвенції під назвою Sherlocked, що проходила в Лондоні з 23 по 25 вересня 2016 року, написав про це на офіційній сторінці серіалу в Twitter.

У трейлері до четвертого сезону, який вперше був продемонстрований на Comic-Con 2016, Шерлоку і всім, кого він знає, загрожує смертельна небезпека, яка виходить не тільки від нового лиходія у виконанні Тобі Джонса ( "Перший месник"), а й якимось чином воскреслого професора Моріарті (Ендрю Скотт). У майбутньому сезоні Шерлок повертається в рідні землі, а Джон (Мартін Фріман) і Мері Ватсон (Аманда Аббінгтон) готуються стати батьками.



Нагадаємо, що спеціальний випуск "Шерлок: Бридка наречена", прем'єра якого відбулася 1 січня 2016 року, завоював премію "Еммі 2016" в категорії "кращий телефільм", а також "технічну" премію Creative Arts Emmys. Під час церемонії "Еммі" стався курйозний випадок: Аманда Аббінгтон, яка повернулася на своє місце після нагородження, виявила, що її дамська сумочка зникла разом з водійськими правами і телефоном.
Переглядів: 652 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Шерлок, 4 сезон, 1 серія, назва, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |