RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 4 » Сольний фільм про Бетмена буде називатися «Бетмен»
11:52
Сольний фільм про Бетмена буде називатися «Бетмен»
Сольний фільм про Бетмена, який студія Warner Bros. збирається знімати в майбутньому, буде носити назву "The Batman" ( "Бетмен"). Про це розповів в інтерв'ю агентству AP, режисер, сценарист і виконавець головної ролі Бен Аффлек.

"Фільм, як я вважаю, буде називатися" Бетмен ". У всякому разі, зараз ми використовуємо саме таку назву. Можливо, я і зміню її. Коротше, щось в цьому роді, поки це базовий варіант. Ми продовжуємо працювати над сценарієм, і процес рухається. Мені він подобається. Запевняю вас, якщо проект досягне якоїсь ключової стадії, ви дізнаєтеся про це ", - сказав він.


Нагадаємо, що вперше про те, що саме Бен Аффлек стане постановником сольного проекту, присвяченого Темному лицареві, стало відомо навесні 2015 року. Потім на фестивалі Comic-con 2015 ця інформація була підтверджена офіційно. Влітку 2016 послідувало ще одне підтвердження і знову без чітких термінів виробництва картини і можливого прокатного графіка.

В кінці вересня 2016 року керівник корпорації Time Warner, що володіє студією Warner Bros., Джефф Бьюкс знову розповів про плани зйомок фільму про Бетмена, але також не зміг повідомити щось певне, пояснивши, що, ймовірно, це станеться в найближчі півтора року.
Переглядів: 699 | Додав: Elnino | Теги: DC, Бен Аффлек, бетмен, новини, фільм, сольний | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |