RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 17 » «Сліпа пляма» і «Чорний список» повернуться в вересні
19:34
«Сліпа пляма» і «Чорний список» повернуться в вересні
Канал NBC вирішив не мучити глядачів і першим серед інших ефірних телемереж визначився з графіком прем'єр на осінній сезон. Вже у вересні шанувальників «Сліпої плями» (Blindspot) чекає нова зустріч з Уеллером і Джейн - повернення серіалу намічено на 14 вересня. У другому сезоні творцям шоу належить дати відповіді на багато питань, головне з яких: «Хто така Джейн Доу?».



Кримінальний трилер «Чорний список» (The Blacklist) повернеться з новими епізодами 22 вересня. Фінал третього сезону підніс глядачам величезний сюрприз, і творці шоу пообіцяли розповісти всю правду про походження і чудесне повернення Елізабет Кін в наступному розділі.



Без дати прем'єри поки залишається запланований спін-офф «Чорного списку» з Фамке Янссен і Райаном Ігголдом в головних ролях, який, ймовірно, дебютує взимку. Також керівництво NBC ще не оприлюднило дату повернення «Грімма» (Grimm), який отримав замовлення на 13 нових епізодів з можливістю збільшення кількості серій.
Переглядів: 692 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Сліпа пляма, 4 сезон, Чорний список, 2 сезон, новини, Дата, NBC | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |