RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 28 » «Штам» продовжено на четвертий сезон
11:17
«Штам» продовжено на четвертий сезон
Кабельний канал FX продовжив серіал "Штам" на четвертий сезон, який буде заключним і вийде влітку 2017 року. Кількість епізодів ще не визначено. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Серіал, який створений спільними зусиллями Гільєрмо Дель Торо, Карлтона Кьюза і Чака Хогана, заснований на трилогії Дель Торо і Хогана. Напередодні запуску серіалу в 2014 році Кьюз в інтерв'ю ЗМІ говорив, що в першому сезоні буде екранізована перша книга, а з другим і третім романами зроблять або так само, або розділять їх навпіл. Він сказав, що продюсери коливаються між трьома і п'ятьма сезонами. Однак в серпні поточного року Кьюз оголосив, що шоу було спочатку продано з трьома сезонами, але з можливістю продовження на четвертий і п'ятий сезони.



"Було справжньою радістю працювати на FX, де творчість завжди на першому місці, - йдеться в заяві Кьза, чий режисерський дебют відбудеться в фіналі третього сезону. - Нашим планом завжди було шоу на три сезони. Але історія, як тільки ми взялися за неї, зажадала більшого. Після закінчення роботи над сценарієм третього сезону Гільєрмо, Чак і я подивилися на те, що нам залишилося розповісти, і відчули, що для цього потрібен буде ще один сезон. У нас фантастичний план на захоплюючий і вибуховий четвертий сезон. Ми глибоко вдячні FX за підтримку нашого рішення ".
Переглядів: 783 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Штам, 4 сезон, fx, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |