RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Листопад » 3 » Шостий сезон драми «Лонгмайр» буде заключним
23:56
Шостий сезон драми «Лонгмайр» буде заключним
Потоковий сервіс Netflix продовжив серіал "Лонгмайр" на шостий сезон, який буде заключним. Як повідомляє видання Hollywood Reporter, шостий сезон дебютує в 2017 році для передплатників Netflix в Сполучених Штатах, Канаді, Австралії та Нової Зеландії і буде складатися з десяти епізодів.

"Ми вдячні Netflix за те, що він дав нам можливість створити заключну главу, яка завершить історії улюблених персонажів. І, що найважливіше, ми приготували дуже динамічне і гідне закінчення, щоб винагородити шанувальників серіалу за їх вірність", - йдеться в офіційній заяві продюсерів серіалу.



"Ми горді, що стали домом для" Лонгмайра ", і що так багато людей подивилося кілька останніх сезонів на нашому сервісі, з цікавістю спостерігаючи за пригодами шерифа Уолта Лонгмайра (Роберт Тейлор). Ми дякуємо всій знімальній групі і нашим партнерам з Warner Bros. , які були з нами весь цей час ", - сказали в свою чергу представники Netflix.

Нагадаємо, що серіал "Лонгмайр" заснований на романах Крейга Джонсона і розповідає про шерифа штату Вайомінг Уолта Лонгмайра, який підтримує порядок в окрузі Абсарока. Серіал, закритий після третього сезону каналом A & E, був запропонований компанією Warner Horizon Television відео-сервісу Netflix.
Переглядів: 1227 | Додав: Elnino | Теги: Драма, серіал, Лонгмайр, 6 сезон, Netflix | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |