RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 27 » Шейн Блек пообіцяв рейтинг R новому «Хижаку»
15:42
Шейн Блек пообіцяв рейтинг R новому «Хижаку»
У фільму "Хижак", який стане продовженням знаменитого фантастичного бойовика 1987 року випуску, буде рейтинг R. Про це розповів в інтерв'ю виданню Collider режисер проекту Шейн Блек. "Фанати" Хижака "в основній своїй масі не захочуть дивитися картину з рейтингом PG-13", - упевнений постановник, визнавши водночас, що обмежувальний рейтинг знижує її прокатний потенціал.

Блек також пообіцяв зберегти своєрідний гумор, який був притаманний оригінальній картині. "Є пару причин, через які ми вирішили, що наш фільм буде не просто черговою історією міцних накачаних, крутих хлопців", - підкреслив він.
"Це повинно бути страшно, але одночасно і смішно, а головне, це повинно бути цікаве видовище, яке не так часто вдається побачити", - додав Блек.



Нагадаємо, що фільм повинен вийти в прокат 8 лютого 2018 року. На момент написання даної замітки сюжет картини, а також повний акторський склад не уточнювалися. Очікувалося, що одну з головних ролей зіграє зірка серіалу "Нарко" Бойд Холбрук.

Також компанія IMAX анонсувала, що "Хижак" буде конвертований за допомогою фірмової технології IMAX DMR® (Digital Re-mastering) і випущений в мережі кінотеатрів IMAX по всьому світу.
Переглядів: 716 | Додав: Elnino | Теги: Шейн Блек, Хижак, новини, рейтинг, 2018 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |