RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 17 » Серіал «Містер Робот» продовжено на третій сезон
11:02
Серіал «Містер Робот» продовжено на третій сезон
Канал USA Network продовжив хакерську драму "Містер Робот" на третій сезон, прем'єра якого відбудеться в 2017 році. Кількість епізодів поки не відомо. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Серіал, який дебютував в 2015 році, був продовжений на другий сезон за кілька годин до прем'єри на кабельному каналі. У той же день студія-виробник Universal Cable Productions підписала новий контракт з творцем шоу Семом Есмейлом, згідно з яким крім написання сценарію, Есмейл зняв кожен епізод другого сезону. На момент написання замітки неясно, чи продовжить він виконувати ці ж обов'язки в третьому сезоні.



Продовження наближає шоу до його фіналу, про який Есмейл говорив в інтерв'ю ЗМІ в поточному році. "З самого початку, буквально на етапі продажу пілота, я говорив, що серіал не буде тривати довше чотирьох, максимум п'яти сезонів. Канал та студія в курсі, що наше шоу має завершитися так, як треба, а не просто тягнутися що є сили. Я думаю, мою думку поважають і підтримують ", - зокрема сказав Есмейл.

Незважаючи на падіння рейтингів другого сезону на 20 відсотків в порівнянні з першим, керівництво студії задоволене переглядами шоу в запису, на олайн-сервісах і на Amazon Prime.

"Містер Робот" став цілою подією на USA Network, отримавши шість номінацій на премію "Еммі". Серіал завоював дві премії "Золотий глобус" і ряд інших престижних телевізійних нагород.
Переглядів: 705 | Додав: Elnino | Теги: серіал, 3 сезон, USA Network, новини, Містер Робот | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |