RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Листопад » 15 » Серіал «Край "Дикий Захід"» продовжено на другий сезон
12:56
Серіал «Край "Дикий Захід"» продовжено на другий сезон
HBO продовжив річний абонемент на відвідування парку розваг для дорослих. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, кабельний канал замовив виробництво другого сезону драми "Край "Дикий Захід"", який вийде в ефір або восени 2017 року, або на початку 2018 року. Другий сезон також буде складатися з десяти епізодів.

"" Світ дикого заходу "великий амбітний проект. Я не можу зараз сказати, чи вийде другий сезон восени 2017 року або в 2018 році, сказав в своїй
заяві президент HBO programming Кейсі Блойз. - Все буде залежати від того, як швидко ми зберемося і приступимо до справи. З "Світом дикого заходу", вірніше з його виробництвом, неможливо відразу назвати дату прем'єри. Я не буду спекулювати на цьому, в будь-якому випадку, попереду ще цілий рік, так що, подивимося ".



Серіал, виробництво першого сезону якого обійшлося в 100 мільйонів доларів, розповідає про парк, населений людиноподібними роботами, готовими виконати будь-яку фантазію відвідувачів. На момент написання замітки, глядацька аудиторія серіалу становить в середньому 11,7 мільйона чоловік, що більше аналогічних показників перших сезонів серіалів "Гра престолів" і "Справжній детектив".

В акторському складі футуристичної драми, заснованої на фільмі "Західний світ" режисера Майкла Крайтона, зібрані зірки першої величини: Ентоні Хопкінс, Еван Рейчел Вуд, Джеймс Мерсден, Тенді Ньютон, Джеффрі Райт і Ед Харріс. За неофіційними даними, Хопкінс і Харріс отримують по 175 тисяч доларів за епізод.
Переглядів: 2647 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Західний світ, HBO, 2 сезон, Край Дикий Захід, новини | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7384
Міні чат
200
Copyright © 2015 |