RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Листопад » 22 » Серіал «Детективне агентство Дірка Джентлі» продовжений на другий сезон
18:05
Серіал «Детективне агентство Дірка Джентлі» продовжений на другий сезон
Серед величезного розмаїття телевізійних проектів, котрі пропонуються сучасному глядачеві для перегляду, не так легко знайти шоу, здатне викликати захват і шокувати одночасно. Тому не дивно, що серіал «Детективне агентство Дірка Джентлі» (Dirk Gently's Holistic Detective Agency) відразу ж знайшов свою нішу, і канал BBC America готовий продовжити історію пригод дивакуватого детектива в жовтій куртці. Як вдалося дізнатися сайту Deadline, телемережа продовжила фантастичну комедію на другий сезон.

Серіал, який з'єднав в собі елементи чорного гумору, детективу і трилера, зумів вразити глядачів своєю нетривіальністю, іскрометними діалогами і, безумовно, ексцентричним дуетом, який опинився в центрі подій.



«Цей екстравагантний проект відразу ж знайшов відгук у серцях глядачів BBC America, - зазначила в своїй заяві президент каналу Сара Барнетт. - Беручи до уваги злагодженість дуету Елайджі Вуда і Семюела Барнетта, а також те, що творці шоу пообіцяли придумати ще більш дивну в своїй геніальності загадку, ми раді оголосити про його продовження ».

Другий сезон «Детективне агентство Дірка Джентлі » буде складатися з десяти епізодів.
Переглядів: 998 | Додав: Elnino | Теги: 2 сезон, серіал, новини, BBC America, Детективне агентство Дірка Джентлі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |