RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 6 » Серіал «24 години: Спадщина» обзавівся двома ключовими персонажами
20:43
Серіал «24 години: Спадщина» обзавівся двома ключовими персонажами
Канал Fox додав двох ключових персонажів в свій майбутній серіал "24 години: Спадщина", яких зіграють Вероніка Картрайт ( "Чужий") і Лейт Наклі ( "Відвідувач"). Про це повідомляє видання Variety.

Картрайт отримала регулярну роль і зіграє Маргарет Донован, мати сенатора Джона Донована (Джиммі Смітс). Багата Маргарет Донован, що має широкі зв'язки щаслива в бізнесі і політиці і програла всього кілька боїв в житті.

Наклі з повторюваною роллю зіграє одного з "поганих хлопців". Його персонаж, Кусум, загартований в боях джихадист і боєць.



Обидва актори приєднаються до зірки серіалу Корі Хоукінса, Міранди Отто і Тедді Сірсу. Нагадаємо, що на виставці San Diego Comic-Con, що проходила в липні поточного року, виконавчий продюсер серіалу Менні Кото підкреслив, що новий проект не є перезапуском оригінального шоу, а існує з ним в одному всесвіті. Чи відбудеться зустріч героїв Хоукінса і Кіфера Сазерленда, який є виконавчим продюсером "Спадщини", поки невідомо.

Картрайт недавно знялася в серіалі ABC "Воскресіння" і детективі Amazon "Босх". Наклі в свою чергу зайнятий з повторюваними ролями в серіалах "Чорний список", "Сліпа пляма" і "Державний секретар".

Прем'єра серіалу "24 години: Спадщина" відбудеться на каналі Fox 5 лютого 2017 роки після Суперкубка.
Переглядів: 707 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Лейт Наклі, Вероніка Картрайт, 24 години, Спадщина, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7384
Міні чат
200
Copyright © 2015 |