RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 30 » Сара Гадоні зіграє безжальну вбивцю
23:17
Сара Гадоні зіграє безжальну вбивцю
Зірка міні-серіалу "11.22.63" канадська актриса Сара Гадон отримала головну роль в шестигодинній екранізації роману Маргарет Етвуд "Вона ж" Грейс "" ( "Alias ​​Grace") спільного виробництва Netflix і канадської громадської телемережі CBC. Гадон зіграє Грейс Маркс, сумнозвісну вбивцю середини дев'ятнадцятого століття. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

У романі Евтуд, розповідається про прибулу з Ірландії в Канаду молоду емігрантку, яка працює прислугою. В 1843 році вона разом з конюхом Джеймсом МакДермоттом була звинувачена в жорстокому вбивстві їх наймача - Томаса Кінніара і його економки Ненсі Монтгомері. МакДермотт був страчений через повішення, а Маркс засуджена до довічного терміну. Її вирок був спірним і викликав багато дебатів про те, чи була вона реальним учасником убивств або просто мимовільним співучасником. В результаті через 30 років Маркс була реабілітована.



В адаптації Netflix як і в романі Етвуд буде представлений вигаданий молодий лікар на ім'я Саймон Джордан, який розслідує випадок і закохується в Маркс. Незабаром він стає одержимий нею і намагається поєднати своє сприйняття лагідної жінки, яку він бачить перед собою, з образом холоднокровної вбивці, засудженої за подвійне вбивство.

Обов'язки виконавчого продюсера і сценариста візьме на себе Сара Поллі, а режисером призначена Мері Херрон. Виробництво міні-серіалу почнеться в Онтаріо в серпні поточного року.
Переглядів: 702 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Сара Гадон, Netflix, Вона ж Грейс, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |