RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 23 » Руперт Грінт зіграє головну роль в телеверсії «Великого куша»
20:53
Руперт Грінт зіграє головну роль в телеверсії «Великого куша»
Зірка "поттеріани" Руперт Грінт зіграє головну роль в серіалі, що належить компанії Sony потокового сервісу Crackle "Великий куш", заснованому на однойменному культовому фільмі Гая Річі за участю Джейсона Стетхема і Бреда Пітта. Як повідомляє видання Deadline, Грінт також виступить виконавчим продюсером.

У драмі, замовленої до виробництва минаючи стадію пілота, на регулярну роль затверджений Дюгрей Скотт ( "Хемлок Гроув"), а на повторювану - Ед Вествік ( "Зле місто"). Режисерське крісло займе Ніколас Рентон ( "Мушкетери").



Серіал, про який вперше заговорили на презентації Crackle, збереже дух оригінального фільму, проте представить новий світ і персонажів. У "Великому куші", заснованому на реальній історії, що сталася в Лондоні, в центрі уваги виявляється група двадцятирічних кишенькових злодіїв, які випадково натикаються на вантажівку з вкраденими золотими злитками. Хлопці негайно виявляються в світі організованої злочинності і повинні швидко навчитися орієнтуватися в каламутних водах кримінального Лондона, повних продажних поліцейських, бійців-циган, міжнародних гангстерів і місцевого дрантя.

Грінт виконає роль динамічного, непередбачуваного, приголомшливого шахрая Чарлі Кавендіша. Скотт зіграє Віка Хілла, який продовжує вести справи, перебуваючи за гратами. Вествіку дісталася роль власника нічного клубу Сонні Кастільо.

Виробництво першого десятисерійного сезону почнеться наступного тижня в Манчестері, Англія. Прем'єра серіалу відбудеться в 2017 році.
Переглядів: 671 | Додав: Elnino | Теги: Crackle, серіал, великий куш, Руперт Грінт, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |