RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 20 » Руперт Френд отримав травму на зйомках «Батьківщини»
21:38
Руперт Френд отримав травму на зйомках «Батьківщини»
Зірка "Батьківщини" Руперт Френд отримав травму на зйомках першого і другого епізодів шостого сезону драми Showtime, які проходили в Нью-Йорк Сіті. Як повідомляє видання Entertainment Weekly, в зв'язку з травмою Френда виробництво шостого сезону буде тимчасово призупинено.

Френд, який прибув на вечірку, що передує церемонії нагородження премією "Еммі 2016" на милицях, зізнався, що зламав кістку в щиколотці правої ноги поза знімальним майданчиком. Однак під час роботи в четвертому і п'ятому сезонах драми актор двічі серйозно підвертав саме праву ногу, що послабило його зв'язки.



Британський актор тимчасово відсторонений від зйомок, і на момент написання замітки виконавчий продюсер і режисер третього і четвертого епізодів Леслі Лінка Глеттер займається виробництвом сцен, які не потребують участі Френда.

Шоураннер Алекс Ганса зазначив, що тимчасова затримка ніяк не позначиться на даті прем'єри - шостого сезону, як і планувалося, він вийде 15 січня 2016 року.

У шостому сезоні Керрі Метісон (Клер Дейнс) повернулася в США і працює в організації Нью-Йорк Сіті, що пропонує допомогу мусульманам, які проживають в США. У червні поточного року Дейнс в інтерв'ю EW натякнула про те, що в майбутньому сезоні ми побачимо Керрі з нового боку.
Переглядів: 690 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Батьківщина, Руперт Френд, 6 сезон, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |