RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Листопад » 15 » «Розлучення» і «Біла ворона» продовжені на другі сезони
21:00
«Розлучення» і «Біла ворона» продовжені на другі сезони
HBO продовжив дві нові комедії "Біла ворона" і "Розлучення", які отримали позитивну критику і хороші рейтинги з моменту їх дебюту в жовтні 2016 року, на другі сезони. Обидва серіали приєднаються до лінійки півгодинних сценарних комедій кабельного каналу, серед яких "Віце-президент", "Кремнієва долина", "Гравці" і інші. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Очікується, що "Розлучення" і "Біла ворона" повернуться в 2017 році з десятисерійними сезонами. Це означає, що продовження "Білої ворони" стане на два епізоди довшим. Нагадаємо, що HBO одночасно продовжив драму "Західний світ" на другий сезон, який, швидше за все, вийде не раніше 2018 року. "Наші нові осінні шоу транслюються ось уже сім тижнів, і тепер я володію повною картиною для прийняття рішення, зазначив у своїй заяві глава HBO programming Кейсі Блойз. - Ми хотіли упевнитися, що створили справжні хіти. Це просто чудово!"



"Біла ворона", "Розлучення" і "Західний світ" були розроблені і замовлені до виробництва при колишньому керівнику відділу HBO programming Майклу Ломбардо. Головну роль в "Білій вороні" грає Іса Рей, сценарист і виконавчий продюсер за сумісництвом. В "Розлученні" Сара Джессіка Паркер і Томас Хейден Черч грають сімейну пару, яка намагається розірвати узи шлюбу
Переглядів: 870 | Додав: Elnino | Теги: 2 сезон, серіал, Біла ворона, новини, розлучення, HBO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |