RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 9 » Рон Ховард зніме фільм про переселення людства
21:02
Рон Ховард зніме фільм про переселення людства
Рон Ховард і команда сценаристів і продюсерів, яка працювала з ним над картиною "Аполлон 13", екранізують фантастичний бестселер під назвою "Seveneves". Про це повідомляє видання Comingsoon.

Дія в книзі письменника Ніла Стівенсона відбувається в далекому майбутньому, коли в результаті глобального катаклізму Земля виявляється непридатна для життя людей. Всі нації планети об'єднують зусилля, щоб забезпечити виживання людства в глибокому космосі. Однак в результаті в живих виявляються лише сім жінок. Через п'ять тисяч років їх далекі нащадки, розділені на сім рас, відправляються в нову подорож до чужого для них світу, яким стала колись покинута їх предками Земля, щоб знову колонізувати планету. Терміни робіт над проектом і його можливий прокатний графік не уточнюються.



Відзначимо, що в планах Ховарда відразу кілька перспективних кінопроектів, в тому числі трилер під назвою "The Girl Before", який буде заснований на ще не опублікованому творі письменника Джі. П. Делейні. У другій половині 2016 року глядачі зможуть побачити картину режисера під назвою "Інферно", яка буде заснована на однойменному романі популярного американського письменника Дена Брауна.
Переглядів: 1008 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Seveneves, екранізація, Рон Ховард, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7385
Міні чат
200
Copyright © 2015 |