RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 2 » Роберт Кіркман розповів про погрози на свою адресу
13:53
Роберт Кіркман розповів про погрози на свою адресу
Творець коміксу "Ходячі мерці" і виконавчий продюсер серіалу, знятого за його мотивами, протягом 15-ти років отримує погрози в мережі. Слова Роберта Кіркман цитує видання Bloody Disgusting.

"Я отримую відповідну реакцію по мережі кожен день. Більшість людей, з якими я працюю, тримаються від цього подалі. Вони не можуть впоратися з ворожою критикою, негативними коментарями і погрозами життю, які отримую я", - зокрема сказав Кіркман.



Кіркман визнає, що існують певні дії, які він би зміг зробити, але сумнівається в тому, що зусилля того варті. "Я б міг звернутися в поліцію із заявою відстежити цю людину, але, найімовірніше, небезпеки немає ... Було б страшно, якби загроза виходила від 35-річного чоловіка з ножами, який би знав, де я живу. Але ж це може бути емоційна 13-річна дівчинка ... Подивимося, чи виживу я, але я не думаю, що хтось збирається заподіяти мені шкоди ", - підсумував Кіркман.

Кіркман додав, що негативні послання насправді надихають його і підказують те, чого пристрасно бажає його аудиторія. "Я можу написати" банановий спліт "в соціальних мережах, і тут же почую відповідь:" Іди до біса, ми хочемо м'якого морозива. Ти здохнеш! "Я ставлюся до цього зі скептицизмом. Люди кажуть мені огидні речі так давно, що я перестав сприймати їх. Я використовую їх слова як інструмент. Ти розумієш, що подобається або не подобається аудиторії, і чого хочуть люди".
Переглядів: 1057 | Додав: Elnino | Теги: Роберт Киркман розповів про погрози | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |