RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 10 » Роберт Де Ніро і Джуліанна Мур очолять серіал Девіда О. Расселла
10:46
Роберт Де Ніро і Джуліанна Мур очолять серіал Девіда О. Расселла
Девід О. Расселл ( "Афера по-американськи") готується зняти серіал за участю Роберта Де Ніро і Джуліанна Мур у головних ролях. Про це повідомляє видання Deadline.

Деталі про сюжет не розголошуються, але джерела видання припускають, що це може бути кримінальний або поліцейський трилер, дія якого відбувається в 90-х. На момент написання замітки у підготовлюваного телепроекту немає ні студії-виробника, ні каналу. Кажуть, Расселл хоче укласти угоду про серіал з обмеженою кількістю епізодів з акторами класу "А" і запропонувати серіал кабельним мережам і потоковим сервісам. Очікується, що Расселл приступить до роботи над потенційним серіалом в самий найближчий час після того, як повернеться з відпустки.



Скотт Ламберт ( "Параноя"), Александра Мілчен ( "Вовк з Уолл-стріт") і Меган Еллісон ( "Повний розковбас") заявлені продюсерами серіалу з Расселом на чолі. Інсайдери попереджають, що весь склад ще може розвалитися на частини, однак, з огляду на гучні імена, це навряд станеться.

Расселл і Де Ніро вже працювали разом - у фільмах "Мій хлопець - псих" і "Джой". Найближчим часом Де Ніро можна буде побачити в міні-серіалі HBO "Майстер брехні", а Мур - у фільмі Тодда Хейнса "Wonderstruck".
Переглядів: 874 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Джуліанна Мур, Роберт Де Ніро. новини, Девід О. Расселл | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |