RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 13 » Роберт Дауні мл. анонсував новий проект Джона Фавро
14:31
Роберт Дауні мл. анонсував новий проект Джона Фавро
Роберт Дауні мл. і Джон Фавро ведуть переговори з керівництвом Marvel Studios з приводу нового проекту, суть якого поки тримається в секреті. Про це свідчить фотографія і коментар до неї, розміщені на офіційній сторінці Дауні мл. в соціальній мережі Twitter.

На знімку за одним столом зображені сам актор, Фавро, творці фільму "Перший месник 3: Протистояння" Джо Руссо і Ентоні Руссо, виконавець ролі Людини-павука Том Холленд, а також глава студії Marvel Кевін Фейдж. У кадрі також виявився Рой Чой, з яким Фавро працював над створенням комедії "Повар на колесах". Ніяких подробиць учасники цієї зустрічі не повідомили.



Відзначимо, що знімок був зроблений в одному з приміщень студії Pinewood Studios в Атланті, де знімалися багато фільмів студії Marvel. Зокрема, саме там на момент публікації цього анонсу велися зйомки картини "Людина-павук: Повернення додому". Також потужності студії передбачалося використовувати для створення фільму "Месники 3", який вийде в прокат в 2018 році.

Нагадаємо, що Роберт Дауні мл. і Джон Фавро знову з'являться разом на екрані в сольному фільмі про Людину-павука, в якому вони зіграють Тоні Старка і його охоронця Хеппі Хогана, відповідно.
Переглядів: 666 | Додав: Elnino | Теги: Marvel Studios, Джон Фавро, новини, Роберт Дауні мл. | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |