RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Листопад » 12 » Ремейк «Мисливців на тролів» не відбудеться через «Гру престолів»
00:18
Ремейк «Мисливців на тролів» не відбудеться через «Гру престолів»
Голлівудський ремейк норвезького фантастичного фільму "Мисливці на тролів", який був анонсований кілька років тому, не відбудеться. Про це розповів в інтерв'ю кореспонденту видання Birth.Movies.Death. режисер оригінальної картини Андре Овредал

"Я, звичайно, точно не знаю, що сталося. Свого часу я був радий прочитати в ЗМІ, (сам я не спілкувався з цього приводу ні з ким), що Ніл Маршалл був призначений режисером. А потім раптово все скасувалося. Я вважаю , що після того, як Ніл погодився зняти "Мисливців", він виявився сильно зайнятий на зйомках серіалу "Гра престолів", і це і стало причиною закриття проекту. він просто помер сам собою ", - сказав він.



Нагадаємо, що оригінальний фільм "Мисливці на тролів" був випущений в 2010 році. У центрі сюжету опиняється група молодих людей, які підозрюють, що уряд намагається приховати від громадськості факт існування гігантських тролів. Герої відправляються на пошуки того, кого вони вважають мисливцем на цих легендарних істот, проте реальність перевершує всі їх найсміливіші очікування.

Фільм став справжнім відкриттям 2010 року і отримав в основному позитивні оцінки критиків. У 2011 році було оголошено, що студія Кріса Коламбуса придбала права на зйомки ремейку.
Переглядів: 817 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Мисливці на тролів, ремейк, США, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7384
Міні чат
200
Copyright © 2015 |