RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 13 » Прогнози по зборах «Дедпула» скориговані в бік збільшення
10:51
Прогнози по зборах «Дедпула» скориговані в бік збільшення
Фільм "Дедпул" стартував в Північній Америці значно краще, ніж очікувалося. Як стверджує видання The Hollywood Reporter, у перший день показу картина заробила 35 мільйонів доларів, що дозволяє їй розраховувати на збори до кінця довгих вихідних, пов'язаних з Президентським днем, в районі 90 мільйонів доларів.

Оптимістичні прогнози обіцяють "Дедпулу" 100 і більше мільйонів доларів. Якщо їм судилося збутися, то проект стартує краще багатьох літніх блокбастерів, створених за мотивами коміксів. Так, фільм "Вартові Галактики" заробив свого часу в прем'єрний уїк-енд 94 мільйони доларів. Також це буде один з кращих стартів серед кінопроектів з рейтингом R.



Ключові ролі у фільмі "Дедпул" виконали Райан Рейнольдс, Морена Баккарін, Тіджей Міллер, Джина Карано, Ед Скрейн, Рейчел Шин, Андре Трікотеукс, Бріанна Хілдебранд, Шон Квон і інші актори. Кіностудія Fox ще до прем'єри картини приступила до виробництва продовження, сценаристами якого стануть Ретт Різ і Пол Верник.

Чи повернеться в крісло режисера творець оригінального фільму Тім Міллер, на момент написання даної замітки не уточнювалося.
Відзначимо, що "Дедпул" не вийде на такому важливому ринку як китайський, так як в цій країні він не отримав прокатного посвідчення.
Переглядів: 1101 | Додав: Elnino | Теги: новости, Прогноз, Дедпул, кіно, новини, касові збори | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |