RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Листопад » 21 » Продюсер «Фантастичних звірів» пояснив участь Джонні Деппа
21:21
Продюсер «Фантастичних звірів» пояснив участь Джонні Деппа
Продюсер фільму "Фантастичні звірі і де їх шукати" Девід Хейман пояснив вибір Джонні Деппа на роль чарівника Грін-де-Вальда. За його словами, які наводить видання Collider, творцям серії потрібна була "справжня ікона" Голлівуду.

"Ми хотіли, щоб цю роль зіграв культовий актор, так як Грін-де-Вальд - культовий персонаж, який має величезне значення для всієї історії. Його здатність опановувати умами і серцями людей, змушувати їх слідувати за ним є визначальним фактором. Саме тому нам потрібен був той, хто може бути одночасно чарівним і оригінальним, щоб він був культовим і дуже талановитим актором, і всі ці якості є у Джоні Деппа. він може бути просто неперевершений. він створив на екрані кілька дуже відомих образів, і найчастіше приймає дуже нетривіальні творчі рішення. Ось ця непередбачуваність й робить його настільки екстраординарним актором, а це дуже важливо для нас. Словом, він був ідеальним вибором в цьому випадку ", - сказав він.



Відзначимо, що значній частині фанатів не сподобався вигляд героя Джонні Деппа у фільмі, так як він зовсім не відповідав духу часу і нагадував деяких інших героїв актора з інших костюмованих кінострічок.
Переглядів: 1337 | Додав: Elnino | Теги: Джонні Депп Девід Хейман, новини, Фантастичні звірі і де їх шукати | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |