RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 12 » Припинена робота над телеверсією «П'ятниця 13»
22:19
Припинена робота над телеверсією «П'ятниця 13»
Канал The CW відмовився від ідеї представити новий погляд на класику в телевізійному форматі. Як повідомляє видання Entertainment Weekly, президент каналу Марк Педовіц на літній зустрічі Асоціації телевізійних критиків оголосив про припинення роботи над серіалом, заснованому на класичному хоррорі "П'ятниця 13", і адаптацією роману письменниці Луїзи Мей Олкотт "Маленькі жінки".

Про серіал з робочою назвою "Crystal Lake Chronicles", який би став першим телепроектом у знаменитій франшизі "П'ятниця 13-е", Педовіц сказав наступне: "У нас бували пілоти і краще. Суть в тому, що ми зрозуміли, що у нас є цікавіші проекти, на які варто робити ставку, і ми вирішили скасувати "Crystal Lake Chronicles". Сценарій пілота був дуже хороший, був похмурішим, ніж ми спочатку планували, але ми повірили, що у серіал буде володіти стійкістю, так би мовити ... повторюся, пілот вийшов непоганим, але сам серіал довго б не протягнув ".



Що стосується другого телепроекту, який описувався як "гіперстілізованна, похмура адаптація" роману 1868 року, в якій головні героїні "об'єднуються, щоб вижити на вулицях Філадельфії", то він був закритий на стадії сценарію. "Зі сценарієм нічого не вийшло. Таке трапляється. Нам він не сподобався, і ми вирішили припинити спроби переписати його ", - пояснив Педовіц.
Переглядів: 817 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Crystal Lake Chronicles, CW, новини, П'ятниця 13 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |