RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 26 » Прем'єра шостого сезону «Гри престолів» встановила рекорд
23:43
Прем'єра шостого сезону «Гри престолів» встановила рекорд
"Гра престолів" повернулася на HBO в неділю, 24 квітня 2016 року, щоб встановити новий рекорд. Прем'єра шостого сезону о 21:00 привернула увагу восьми мільйонів чоловік. Але з урахуванням двох додаткових показів, включаючи сервіси каналу HBO - HBO Go і HBO Now - глядацька аудиторія зросла до 10,7 мільйона осіб, встановивши тим самим новий рекорд. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Попередній найкращий показник переглядів належав фіналу п'ятого сезону, який вийшов в ефір в червні 2015 року. Тоді серію подивилося 8,11 мільйона чоловік, а загальний рейтинг склав 10,3 мільйона чоловік.



Точніші цифри щодо кількості глядачів будуть готові через кілька тижнів. HBO відмовляється надавати дані раніше, ніж пройде тиждень з моменту ефіру. У підсумкових показниках враховуються всі дані веб-перегляду за допомогою HBO Go, HBO Now і самого кабельного каналу.

На сьогоднішній день з урахуванням всіх даних кожен епізод п'ятого сезону "Гри престолів" в середньому збирав біля екранів по двадцять мільйонів чоловік. Це величезне досягнення для шоу, яке дебютувало п'ять років тому з аудиторією в 2,2 мільйона чоловік в ніч прем'єри.

Недільний прем'єрний епізод шостого сезону також викликав ажіотаж у "піратів", в результаті чого серія була скачана більше мільйона разів.
Переглядів: 680 | Додав: Elnino | Теги: перегляди, 6 сезон, Гра престолів, рейтинг, новини, HBO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |