RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 24 » Прем'єра фільму «Дзвінки» відкладена в третій раз
11:20
Прем'єра фільму «Дзвінки» відкладена в третій раз
Кіностудія Paramount Pictures в черговий раз перенесла дату прем'єри фільму жахів "Дзвінки", який повинен стати продовженням популярної стрічки про таємничу касету і дівчинку з колодязя. Замість 28 жовтня 2016 року проект буде представлений глядачам 3 лютого 2017 року. З чим пов'язана зміна прокатного графіка, не уточнюється.

Відзначимо, що прем'єра "Дзвінків" переносилася багаторазово. Спочатку Paramount Pictures планувала випустити фільм в листопаді 2015 року, потім в квітні 2016, а потім в жовтні. Про сюжет відомо небагато. У його центрі виявиться молода жінка, яка дізнається про субкультуру, що виникла навколо таємничого відеозапису, перегляд якого приводить глядачів до загибелі через сім днів. Їй доводиться пожертвувати собою, щоб врятувати свого коханого, і зробити жахливе відкриття: існує фільм у фільмі, про який ніхто не підозрює.



У фільмі знімалися Еймі Тігарден, Джонні Галекі, Зак Реріг, Андреа Пауелл, Адам Фріста, Джилл Джейн Клементс, Кріс Грін, Андреа Лейн, Рікі Мьюз, Матильда Анна Інгрід Лутс і інші актори. Постановник Ф. Хав'єр Гутьєррес.

Голлівудський ремейк популярного японського фільму жахів був випущений в 2002 році. Він заробив у прокаті понад 200 мільйонів доларів.
Переглядів: 1025 | Додав: Elnino | Теги: Дзвінки, Paramount Pictures, новини, фільм, Дата, ПРЕМ'ЄРА | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |