RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 28 » Перша частина «Фантастичних звірів» стартує без рекордів
06:44
Перша частина «Фантастичних звірів» стартує без рекордів
Фільм "Фантастичні звірі і де їх шукати", заснований на вигаданій книзі, яку вивчали юні чарівники в Гоґвортс, стартує в Північній Америці без рекордів. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, про це свідчать попередні дані, які почали надходити від продавців квитків.

Очікується, що до кінця прем'єрних вихідних в скарбничці картини виявиться близько 75 мільйонів доларів. Цей результат далекий від рекордного і навіть не в змозі скласти конкуренцію зборів перших частин "поттеріани".



Нагадаємо, що фільм "Гаррі Поттер і філософський камінь" стартував у 2001 році з результатом 90 мільйонів доларів, природно, не в стереоскопічному форматі, який передбачає більш високу вартість квитків.

Природно, в час, що залишився до виходу "Фантастичних звірів" в прокат, студія Warner Bros. зробить додаткові кроки по рекламі картини, і, цілком можливо, стартові касові збори виявляться більше.

Що стосується гендерних переваг, то в дослідженні наголошується, що найбільший інтерес проект викликає у жінок різного віку, глядачі чоловічої статі очікують фільм з набагато меншим нетерпінням.

"Фантастичні звірі і де їх шукати" буде випущений в прокат 17 листопада 2016 року.
Переглядів: 694 | Додав: Elnino | Теги: Прогноз, каосові збори, США, новини, Фантастичні звірі і де їх шукати | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |